GİRESUN / ESPİYE - Espiye Ş. Cengiz Sarıbaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ekm

Ana sınıfı öğrencilerimiz, öğretmenimiz Ayşe KEŞMER eşliğinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı coşkuyla kutladı.

Ekm

"Okulun Kalbi Kütüphaneler Projesi" kapsamında "Bir Nefes Kitap" adlı okuma grubu oluşturuldu. Grup üyelerinin katılımıyla öncelikle okul kütüphanemizde temizlik ve düzenleme yapıldı.  Daha sonra grup üyelerine okuma karneleri dağıtıldı ve okuma etkinliği yapıldı.

Ayın yazarı/şairi/kitabı etkinliği için araştırma yapma, pano hazırlama, içerik bulma çalışmaları yapmak üzere öğrenciler görevlendirildi.Yapılan çalışmalar WEB sitemiz haricinde kulüp panosunda ve okul girişindeki televizyon ekranında yayınlandı.

Ekm

Okulumuz ana sınıfı öğrencilerine dünyamızın yalnızca bize ait olmadığını, tüm canlıların özellikle de can dostumuz hayvanların sevgi ve korumaya gereksinim duydukllarını anlattık.

Nis

2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2021-YKS) 26-27 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek. Temel Yeterlik Testi (TYT) 26 Haziran, Alan Yeterlik Testleri (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) 27 Haziran tarihlerinde uygulanacak.